Аваков застеріг від поділу країни під час дебатів

Читать на русском
Голова МВС Арсен Аваков припускає, що є ризик поділу країни під час дебатів на стадіоні кандидатів на посаду президента України Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Голова МВС Арсен Аваков припускає, що є ризик поділу країни під час дебатів на стадіоні кандидатів на посаду президента України Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Про це він заявив в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі 1+1, передає «Слово і Діло».

Дебати на «Олімпійському»: який задум Зеленського та чи відбудуться вони взагаліЗеленський запропонував провести дебати перед усім народом на стадіоні Олімпійський. Порошенко вказав, що за законом дебати мають відбуватися на базі Суспільного телебачення, але погодився на такі умови.

«Дві групи фанатів на стадіоні - що це таке? Це поділ країни. Я говорю про ще один ризик, який у нас є. І звертаюся до наших кандидатів: давайте не розгортати цю спіраль «хто проти мене, той агент Кремля» або «хто не за мене, той адепт старого», - заявив Аваков.

Він сказав, що така ситуація є дуже небезпечною, і при цьому підкреслив, що його відомство забезпечить повну безпеку на виборах, в тому числі і під час дебатів.

Раніше в штабі кандидата в президенти, чинного глави держави Петра Порошенка заявили, що кандидат в президенти Володимир Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики.

Стало відомо, що Порошенко о 09:00 5 квітня готовий разом із Зеленським пройти обстеження в медичному пункті стадіону «Олімпійський» для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю та наркотиків.

Також нагадаємо, в ніч на 5 квітня Порошенко записав нове відеозвернення, в якому закликав Зеленського «бути мужиком і йти на дебати».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: