ENEMO рекомендує провести дебати перед другим туром

Читать на русском
В ENEMO зазначили, що попри відсутність якісних дебатів перед першим туром виборча кампанія була конкурентною.

Місія Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) підкреслює важливість проведення теледебатів між кандидатами Петром Порошенком та Володимиром Зеленським перед другим туром виборів в Україні.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив експерт з питань виборів місії ENEMO зі спостереження за виборами в Україні П'єр Петьє, передає Укрінформ.

Вибори-2019: чи потрібні дебати та чому важлива нумерація кандидатівНардепи Ірина Геращенко та Марія Іонова зареєстрували законопроект про обов'язкові дебати кандидатів у президенти перед другим туром.

Петьє заявив, що важливість дебатів не можна недооцінювати.

«Попри відсутність якісних дебатів перед першим туром, слід відзначити, що виборча кампанія все ж таки була конкурентною. Однак ми закликаємо і підкреслюємо, що дебати перед другим туром є надзвичайно важливими для передвиборчої кампанії», - підкреслив представник місії.

Нагадаємо, раніше Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) запросила кандидатів на пост президента України, які пройшли до другого туру виборів 2019, взяти участь у дебатах.

Як повідомлялося раніше, президент України Петро Порошенко заявив, що перед другим туром виборів президента України 2019 повинні пройти дебати кандидатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: