ГПУ закрила справу про завдання Пашинським тілесних ушкоджень Хімікусу

Читать на русском
Генеральна прокуратура закрила справу про завдання нардепом Сергієм Пашинським тяжких тілесних ушкоджень В'ячеславу Хімікусу.

Генеральна прокуратура закрила справу про завдання нардепом Сергієм Пашинським тяжких тілесних ушкоджень В'ячеславу Хімікусу.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляють джерела РБК-Україна.

Пашинський передумав ініціювати запровадження «відповідальності за брехню» політиківСергій Пашинський хотів боротися з популізімом і брехнею політиків. А потім заявив, що це в компетенції регламентного комітету.

Раніше поліція вручила підозру В'ячеславу Хімікусу, який постраждав під час конфлікту з народним депутатом Сергієм Пашинським.

Нагадаємо, адвокати Хімікуса оскаржили закриття справи Пашинського. Пізніше Пашинському повернули нагородний пістолет, з якого він стріляв у Хімікуса. А нещодавно чиновницю, яка звинуватила Пашинського в погрозах, звільнили з роботи.

Як відомо, 31 грудня 2016 року Пашинський на дорозі біля Василькова Київської області поранив із пістолета громадянина Хімікуса. Депутат заявив, що напав саме Хімікус, хоча той стверджував зворотне.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: