Ляшко оприлюднив номери Зеленського, Коломойського та гендиректора 1+1

Читать на русском

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко в Facebook оприлюднив номери мобільних телефонів олігарха Ігоря Коломойського, гендиректора каналу 1+1 Олександра Ткаченка і кандидата в президенти України шоумена Володимира Зеленського.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко в Facebook оприлюднив номери мобільних телефонів олігарха Ігоря Коломойського, гендиректора каналу 1+1 Олександра Ткаченка та кандидата в президенти України шоумена Володимира Зеленського.

Він пояснив це тим, що хтось із працівників телеканалу 1+1 оприлюднив у мережі його особистий телефон. Про це інформує «Слово і Діло» в середу, 3 квітня.

«Уже другий день мене спамлять тисячами повідомлень і дзвінками з усього колишнього СРСР. Тому я змушений буду змінити номер, який у мене з 1998 року. До речі, хто хоче поговорити з Коломойським, Зеленським, Ткаченком – ось їхні телефони. Телефонуйте, пишіть на здоров'я!», – написав Ляшко.

Номери телефонів бізнесмена, шоумена й гендиректора каналу вказані на скріншотах зі смартфона, які розмістив лідер Радикальної партії.

Раніше в ДБР відреагували на демонстрацію Ляшком заповненого бюлетеня.

Також нагадаємо, 20 березня Ляшко зірвав засідання Кабміну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: