Відео, як Пашинський підстрелив людину, шукає ГПУ

Читать на русском
Суд зобов'язав Генпрокуратуру розслідувати, куди зникло відео, як Пашинський підстрелив перехожого.

Адвокат В'ячеслава Хімікуса, якого в новорічну ніч підстрелив депутат «Народного фронту» Сергій Пашинський, Марина Парінова заявила, що суд зобов'язав Генпрокуратуру розслідувати, куди зникло відео у справі про стрілянину депутата в її підзахисного.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

Глок Пашинського: в ГПУ розповіли подробиці справи нардепаГПУ повернула депутату Верховної Ради Сергію Пашинському вилучений пістолет, з якого він стріляв у В'ячеслава Хімікуса.

«Печерський районний суд сьогодні зобов'язав Генпрокуратуру розслідувати маніпуляції з відео- та фотоматеріалами в справі про стрілянину нардепа Пашинського, які в кримінальній справі то з'являються, то зникають», – написала вона.

Як відомо, 31 грудня в лісі біля одного із селищ Васильківського району Київської області Пашинський вистрілив у ногу місцевому жителю В'ячеславу Хімікусу. Сам Пашинський отримав удар пляшкою по голові.

Депутат заявляє, що нападником був саме Хімікус, а той, своєю чергою, стверджує протилежне.

Нагадаємо, 13 грудня 2017 року Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру відновити розслідування кримінального провадження про стрілянину Пашинського в Хімікуса.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: