У справі про стрілянину Пашинського підозру вручили потерпілому – адвокат

Читать на русском
В'ячеславу Хімікусу, якому нардеп Сергій Пашинський прострелив ногу, вручили підозру. За словами адвоката, його звинувачують у хуліганстві.

Поліція вручила підозру В'ячеславу Хімікусу, який постраждав під час конфлікту з народним депутатом Сергієм Пашинським.

Про це в середу, 14 листопада, на своїй сторінці в Facebook повідомила адвокат Марина Паринова, повідомляє «Слово і Діло».

Відео, як Пашинський підстрелив людину, шукає ГПУСуд зобов'язав Генпрокуратуру розслідувати, куди зникло відео, як Пашинський підстрелив перехожого.

«Майже через два роки після нещасливої ​​новорічної ночі, коли депутат Пашинський прострелив ногу В'ячеславу Хімікусу, поліція вручила підозру. Підозру вона вручила Хімікусу: хуліганив, мовляв, нападав на нардепа, який проїжджав повз у мерседесі, від чого нардеп сильно постраждав», – написала адвокат.

Марина Паринова зазначила, що правоохоронці дочекалися, поки вщухне резонанс, щоб без адвоката вранці приїхати додому й вручити підозру.

«Що характерно, завдання вогнепального перелому беззбройному перехожому для нардепа Пашинського не спричинило жодних наслідків, сидить у парламенті й ухвалює нам закони. Але нічого з цього не вийде, рано чи пізно сяде в тюрму», – резюмувала Марина Паринова.

Нагадаємо, адвокати Хімікуса минулого року оскаржили закриття справи Пашинського. Пізніше Пашинському повернули нагородний пістолет, з якого він стріляв у Хімікуса. А нещодавно чиновницю, яка звинуватила Пашинського в погрозах, звільнили з роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: