Суд закрив справу Омеляна в частині про незаконне збагачення

Читать на русском
Суд закрив справу проти міністра інфраструктури Володимира Омеляна про незаконне збагачення.

Суд закрив справу проти міністра інфраструктури Володимира Омеляна в частині про незаконне збагачення.

Зарплати членів Кабміну за лютий: Полторак знову став найбільш високооплачуваним міністромЗ міністрів найбільше за всіх у лютому заробив Степан Полторак, а із заступників – Ольга Крентовська (Мінсоцполітики).

Про це повідомляють «Українські новини» в середу, 3 квітня, пише «Слово і Діло».

Суд ухвалив таке рішення в середу - після того як КСУ визнав статтю Кримінального кодексу про незаконне збагачення неконституційною. Суд оголосив тільки резолютивну частину рішення.

Також суд зняв арешт із гаражу міністра у Львові, квартири в Києві і автомобіля BMW, повідомляють з посиланням на дані адвоката Олександра Лисака.

Нагадаємо, 13 вересня 2018 року НАБУ повідомило міністру інфраструктури Володимиру Омеляну про підозру у незаконному збагаченні і декларуванні недостовірної інформації. За даними Бюро, витрати чиновника значно перевищують його доходи. Сам міністр усі звинувачення заперечує і каже, що «неможливо знайти те, чого немає».

Як відомо, Конституційний суд визнав неконституційною статтю Кримінального кодексу про незаконне збагачення посадових осіб. Після цього у САП анонсували закриття справи проти Омеляна.

Раніше з'ясувалося, скільки доходів задекларував Омелян за 2018 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: