Омелян назвав справу проти нього «театром абсурду»

Читать на русском
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявляє, що обвинувальний акт щодо нього є частиною програми по його дискредитації та імітацією боротьби з корупцією в державі.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявляє, що обвинувальний акт щодо нього є частиною програми по його дискредитації та імітацією боротьби з корупцією в державі.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на повідомлення Омеляна на своїй сторінці в соцмережі Facebook в п'ятницю, 22 лютого.

«Театр абсурду, хоча і непогано зрежисований, але все ж абсурду, триває... Кошти, витрачені НАБУ на« справу Омеляна », перевищують те, що вони вважають« незаконним збагаченням », в рази... Ви можете дискредитувати мене особисто, але дискредитуєте НАБУ як інституцію набагато сильніше», - написав Омелян на своїй сторінці в соцмережі Facebook в п'ятницю.

«Справа проти одного реального корупціонера зробила б із НАБУ героя. Справа НАБУ проти Омеляна - сміх і гріх. Сміх - мій, гріх - ваш», - додав міністр.

При цьому він зазначив, що проти нього, як і Уляни Супрун, «людей, які ініціюють і здійснюють реформи - ведеться така безпринципна і низька гра».

«Дорожній фонд працює, дороги відбудовуються, люди мають можливість подорожувати літаками дешевше, ніж будь-коли. Все більше іноземних компаній відкривають Україну ... Вантажопотік в портах зростає, незважаючи на блокаду Азова. Це все зроблено мною і моєю командою. За це я отримав кілька хвиль інформаційних кампаній по моїй дискредитації, переслідування членів моєї сім'ї, справа НАБУ», - заявив Омелян.

Він також пообіцяв повідомити якісь подробиці і керівництві НАБУ «і їх друзів» після виборів, «щоб не розхитувати човен».

Нагадаємо, суд обмежив Омеляну терміни ознайомлення з розслідуванням НАБУ. Раніше детективи дозволили Омеляну залишити Україну. Також НАБУ завершило розслідування «незаконного збагачення» міністра інфраструктури.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: