Зведення ООС: двоє військовослужбовців загинули, двоє отримали поранення

Читать на русском
Від початку вівторка внаслідок обстрілів бойовиків двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули та двоє отримали поранення.

Від початку вівторка внаслідок обстрілів бойовиків двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули та двоє отримали поранення.

Про це йдеться в зведенні ООС, пише «Слово і Діло».

Динаміка обстрілів ООС: 272 порушення режиму припинення вогню в березніУ березні в зоні ООС загинули 8 українських воїнів, 38 – отримали поранення в результаті обстрілу наших позицій ворогом.

Відзначається, що від початку поточної доби бойовики 10 разів обстріляли позиції військ ООС. Усі 10 разів із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Внаслідок обстрілів 2 військовослужбовців ООс загинули ще двоє отримали поранення.

«Підрозділи, які обстрілював противник, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються», - повідомили в ООС.

Зокрема, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» підрозділи ООС обстріляли 4 рази: з мінометів калібрів 120 та 82 мм – у районі населеного пункту Верхньотроїцьке; з підствольних гранатометів – поблизу Авдіївки; з автоматичних станкових гранатометів – у районі Гнутового; зі станкових протитанкових гранатометів – біля села Широкине.

У смузі «Північ» бойовики 6 разів обстріляли позиції ЗСУ: тричі – з артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібрів 120 та 82 мм і стрілецької зброї – у районі Новозванівки; з мінометів калібру 120 мм – поблизу села Катеринівка; двічі – з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів – у районі міста Попасна.

Раніше в Кремлі відповіли Зеленському на слова про Донбас і Крим.

Також нагадаємо, на Донбасі понад 260 поліцейських забезпечували охорону виборчих дільниць.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: