Зведення ООС: на Донбасі поранений український військовослужбовець

Читать на русском
Від початку поточної доби 1 квітня на Донбасі дістав поранення український військовослужбовець.

Від початку поточної доби 1 квітня на Донбасі дістав поранення український військовослужбовець.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 1 квітняСитуація на сході країни на 1 квітня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що бойовики чотири рази обстріляли позиції українських військових у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», при цьому тричі застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Зокрема, з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї стріляли поблизу села Кримське, з міномету калібру 82 мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Зайцеве. Крім того, з мінометів велися обстріли біля Золотого-4 та Новолуганського.

Бойовики один раз відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік населеного пункту Лебединське.

Раніше у Кремлі відповіли Зеленському на слова про Донбас і Крим.

Як відомо, кандидати в президенти України Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко набирають 30,26% й 15,99% голосів виборців відповідно до підсумків обробки 90% протоколів Центральною виборчою комісією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: