Вибори-2019: ЦВК оприлюднила перші дані щодо явки виборців (доповнено)

Читать на русском
Явка виборців під час голосування за президента України станом на 11:00 31 березня становила 16,08% за даними 81 виборчого округу з 199 по всій країні.

Явка виборців під час голосування за президента України станом на 11:00 31 березня становила 16,08% за даними 81 виборчого округу з 199 по всій країні.

Про це повідомила Центральна виборча комісія, передає «Слово і Діло».

Президентські вибори в Україні: наскільки результати збігалися з екзит-полами та соцопитуваннямиСлово і Діло відстежило, наскільки результати попередніх президентських виборів в Україні збігалися з екзит-полами та соцопитуваннями.

Згідно із даними сайту ЦВК, поки що активність виборців склала 16,08% в Україні. При цьому Центрвиборчком поки що не наводить даних із областей. Також повідомляється, що в Одеській області до сих пір не працює одна виборча дільниця.

Вже надійшли дані про активність виборців із 81 округу по всій Україні, за винятком Миколаївської та Херсонської областей. Загальна кількість територіальних виборчих округів 199.

«Вже є інформація, що, по суті, одна лише виборча дільниця, щодо якої ми будемо ухвалювати рішення, має проблеми, всі інші вже працюють», - зазначила голова ЦВК.

За її словами, жителі Ізмаїлу обов'язково отримають можливість і здійснять своє волевиявлення, коли відкриється дільниця. У прес-службі МВС також зазначили, що станом на 11:00 залишається невідкритою одна виборча дільниця в Одеській області.

«Номери печаток не відповідають номерам ділянок (очікуються роз'яснення ЦВК)», - зазначили в МВС.

Раніше в ЦВК нагадали українцям про «день тиші».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: