Тимошенко приїхала голосувати разом із чоловіком і соратниками

Читать на русском
Юлія Тимошенко разом із чоловіком і соратниками проголосувала на Подолі в приміщенні ліцею номер 100.

Юлія Тимошенко разом із чоловіком та соратниками проголосувала на Подолі в приміщенні ліцею номер 100.

Про це повідомляє «Слово і Діло» в неділю, 31 березня.

Юлія Тимошенко разом із чоловіком і соратниками проголосувала на Подолі в приміщенні ліцею номер 100.

«Там страшне, журналістів більше, ніж людей», - сказала давня соратниця лідера «Батьківщини» народний депутат Олександра Кужель.

Перед ділянкою на Юлію Тимошенко з самого ранку чекали люди з плакатами і з квітами, а також кілька десятків чоловіків у камуфляжній формі. Пізніше підійшли журналісти, ветерани АТО і соратники по «Батьківщині» - Олександра Кужель, Григорій Немиря, Іван Кириленко.

Тарута підтримав Тимошенко на президентських виборах. Що це змінює?Сергій Тарута підтримав кандидата в президенти, лідерку Батьківщини Юлію Тимошенко на президентських виборах.

О 10:12 Юлія Тимошенко приїхала на виборчу дільницю для участі в голосуванні. О 10:17 вона разом з чоловіком і соратниками проголосувала на Подолі в приміщенні ліцею номер 100.

Також нагадаємо, що одними з найперших на виборах проголосували мер Києва Віталій Кличко, який приїхав на виборчу дільницю на велосипеді, а також канддат в президенти Юрій Бойко.

Відзначимо, предстоятель Помісної Православної церкви України Епіфаній також з самого ранку вже встиг проголосувати на президентських виборах. У коментарях журналістам, він підкреслив, що ці вибори є дуже важливими, оскільки країна знаходиться в стані війни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: