Зведення ООС: нові обстріли, трьох окупантів поранено

Читать на русском
Минулої доби бойовики 7 разів обстріляли позиції підрозділів ОС, 4 рази застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Минулої доби бойовики 7 разів обстріляли позиції підрозділів ОС, 4 рази застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Окуповані території Донбасу: що обіцяють у програмах кандидати в президентиМайже всі кандидати в президенти України в програмі обіцяють повернути окуповані території Донбасу.

«У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» було здійснено 4 обстріли: з мінометів калібрів 120 та 82 мм - у районі населеного пункту Гнутове; двічі - з підствольних гранатометів та стрілецької зброї - поблизу міста Авдіївка; з великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Лебединське», - підкреслили у штабі.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики тричі відкривали вогонь: двічі - з мінометів калібру 82 мм - поблизу села Кримське; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - у районі населеного пункту Саниця Луганська.

За даними розвідки, 28 березня вогнем у відповідь трьох окупантів було поранено.

«Від початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано. Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», - йдеться у звіті.

Нагадаємо, кораблі НАТО увійшли в Чорне море.

Також «Слово і Діло» писало, що обіцяють у програмах кандидати в президенти щодо окупованої території Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: