П'ятниця в зоні ООС: 10 обстрілів, є загиблий і поранені

Читать на русском
Незаконні збройні формування в п'ятницю, 29 березня, здійснили десять обстрілів позицій українських військовослужбовців у районі проведення Операції об'єднаних сил.

Незаконні збройні формування в п'ятницю, 29 березня, здійснили десять обстрілів позицій українських військовослужбовців у районі проведення Операції об'єднаних сил.

У тому числі сім разів із застосуванням забороненого озброєння, передає прес-центр штабу ООС на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Керований хаос: що придумала РФ і коли активізують питання ДонбасуЧерез два дні Україна обиратиме президента. У РФ тим часом продовжують говорити про те, що вони чекають приходу мирної влади. Про перспективи відновлення переговорів щодо Донбасу, поговорили з експертами.

Так, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти обстріляли позиції наших військових поблизу Широкино, Водяного та Лебединського.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог обстріляв позиції ЗСУ в районі Троїцького, Новоалександрівки, Золотого-4 і Зайцево.

У штабі ООС відзначили, що бойовики стріляли з мінометів калібру 82 мм, 120 мм, танкових протитанкових гранатометів, озброєння бойової машини піхоти БМП-1, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.

«Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення. Підрозділи, котрі обороняються, адекватною відповіддю змусили ворога припинити обстріли. Втрати противника уточнюються», - сказано в повідомленні.

Раніше Червоний Хрест направив на Донбас 16 вантажівок гумдопомоги.

Також нагадаємо, 26 березня на Донбасі отримав поранення український військовослужбовець.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: