ГПУ підтвердила оголошення підозр найближчому оточенню Порошенка

Читать на русском
У ГПУ підтвердили інформацію, що з'явилася в ЗМІ інформацію про пред'явлення підозр найближчому оточенню президента Петра Порошенка.

Заступник голови департаменту міжнародно-правового співробітництва в ГПУ, голова відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Костянтин Кулик підтвердив інформацію, котра з'явилася щодо пред'явлення підозр найближчому оточенню Петра Порошенка.

Топ обіцянок Луценка на посаді генпрокурора УкраїниЛуценко так і не закінчив справу щодо розстрілів на Майдані, вбивство Шеремета, а також розслідування злочинів високопосадовців часів Януковича.

Про це він заявив у коментарі УНІАН, пише «Слово і Діло».

«Так, я підтверджую, що такі підозри були оголошені», - повідомив Кулик.

Раніше в американських ЗМІ з'явилася інформація про те, що ГПУ оголосила про підозру найближчому оточенню Порошенка у махінаціях з Курченком на мільярди гривень.

Як повідомило видання Forum Daily, посилаючись на документи, наявні в розпорядженні редакції, Генпрокуратура завершила розслідування щодо Сергія Курченка. Підозри у відмиванні мільярдів «сім'ї» Януковича оголошені його співучасникам: екс-главі АП Ложкіну і колишній голові Нацбанку Гонтаревій, чинному заступнику голови Адміністрації президента Філатову та іншим.

У цілому підозри пред'явлені 98 особам, в тому числі, 12 вищих посадових осіб центральних органів виконавчої влади, а також Нацбанку і шести керівникам обласних держадміністрацій. На даний момент справа Курченка налічує 3000 томів і велася з 2014 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: