Справа «Шовкового шляху»: суд продовжив обов'язки працівниці філіалу УЗ

Читать на русском
Столичний райсуд частково задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження запобіжного заходу підозрюваній.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд продовжив дію процесуальних обов'язків головному інженеру Одеського відділення філії «Центра транспортного сервісу «Ліски» ПАТ «Укрзалізниця» Інні Дишлиук, яку підозрюють у причетності до заволодіння майже 100 мільйонами гривень.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ада Педенко за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП Анастасія Андронова просила суд продовжити дію обов'язків Дишлиук, а саме: прибувати за викликом; повідомляти про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками і здати на зберігання закордонні паспорти. Вона зазначала, що ризики перешкоджання слідству не зменшилися.

Вислухавши її доводи, суддя Педенко частково задовольнила клопотання. Вона продовжила дію обов'язків, проте лише до 17 квітня.

Нагадаємо, чиновник філії ЦТС «Ліски» залишився без обов'язків. Раніше суд продовжив обов'язки начальника цього підприємства. Також суд поновив на посаді ще одного залізничника в цій справі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: