Виборчі дільниці перевірили на безпеку

Читать на русском
До забезпечення правопорядку на виборах буде залучатися більш ніж 135 400 правоохоронців.
Правоохоронці перевірили всі виборчі дільниці в Україні на фактор безпеки.

До забезпечення правопорядку на виборах буде залучатися більш ніж 135 400 правоохоронців. Правоохоронці перевірили всі виборчі дільниці в Україні на фактор безпеки.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 27 березня, повідомив глава координаційного штабу МВС Іван Стойко, передає 112 Україна.

У ЦВК розповіли про головні ризики на виборчих дільницяхБернацька зазначила, що прикладом зовнішньої фальсифікації на дільницях є спроба викрасти бюлетень або його зіпсувати.

«Зараз всі дільниці перевірені на фактор безпеки. Мається на увазі світло, вода, доступ до виборчих кабінок, запасні виходи тощо. І зараз, якщо говорити про день тиші, який настане в суботу, а потім з 8:00 до 20:00 будуть проходити вибори в Україні, ми всі будемо на своїх робочих місцях і будемо готові виїхати або вилетіти на інших засобах в будь-яку точку України на ту чи іншу нестандартну ситуацію, якщо вона виникне», - сказав Стойко.

Також він зазначив, що правоохоронці працюють превентивно, роблять все для того, щоб не допустити таких ситуацій.

Як відомо, з 25 березня підрозділи МВС перейшли на посилений режим у зв'язку з виборами. До забезпечення правопорядку будуть залучатися більш ніж 135 400 правоохоронців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: