Вибори президента висвітлюватимуть журналісти з 23 країн світу

Читать на русском
Зокрема, акредитували 75 українських ЗМІ і 63 зарубіжних видань з 23 країн, у тому числі, США, Канади, Німеччини, Франції, Італії, Великобританії, Австралії та Норвегії.

Вибори 2019 будуть висвітлювати журналісти з 23 країн світу.

Як пише «Слово и Дело», про це повідомили в Центральній виборчій комісії, передає РБК-Україна.

Більш ніж тисяча міжнародних спостерігачів на виборах. Чим вони допоможуть?ЦВК зареєструвала більше тисячі міжнародних спостерігачів на виборах. Про що це свідчить та чим вони допоможуть, поговорили з експертами.

Повідомляється, що на висвітлення виборів акредитовано всього 948 представників 138 ЗМІ. Зокрема, акредитували 75 українських ЗМІ і 63 зарубіжних видань з 23 країн, у тому числі, США, Канади, Німеччини, Франції, Італії, Великобританії, Австралії та Норвегії.

Наприклад, вибори будуть висвітлювати три японські газети, державне телебачення Китаю, міжнародне арабське видання Al Jazeera і пакистанські газети. Також на виборах в Україні будуть працювати ЗМІ Казахстану, Азербайджану, Білорусі, Естонії та Грузії.

Зазначимо, кількість акредитованих ЗМІ на виборах 2019 майже вдвічі менша, ніж на виборах президента 2014 року, коли ЦВК акредитувала 248 ЗМІ і майже 1600 журналістів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЦВК зареєструвала понад двох тисяч спостерігачів на виборах в Україні.

Відзначимо, в Центрвиборчкомі розповіли про найбільші виборчі дільниці за кордоном.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: