Правоохоронці посилять заходи безпеки на час передвиборної агітації

Читать на русском
Одна з цілей правоохоронців - це недопущення застосування вогнепальної, холодної та хімічної зброї.

На час передвиборчої агітації правоохоронці збираються посилити заходи безпеки.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України, пише «Слово і Діло».

На президентські вибори-2019 зареєстрували рекордну кількість кандидатівОфіційними претендентами на посаду президента України стали 44 особи. На найперших виборах балотувалися лише шість.

Посилити заходи безпеки правоохоронці збираються через низку провокацій, які відбулися з метою зриву передвиборчої агітації двох кандидатів у президенти.

«Кількість масових заходів, пов'язаних із виборами, збільшується щодня. Акцентую на проведених превентивних заходах щодо недопущення правопорушень. Має бути задіяна «поліція діалогу». Ми усвідомлюємо рівень терористичної загрози, тому потрібно проводити також і фільтраційні заходи», - сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Одна з цілей правоохоронців - це недопущення застосування вогнепальної, холодної та хімічної зброї. Для цього вони планують залучати всі необхідні спецпідрозділи, які знаходяться у резервах.

Правоохоронці планують взяти під контроль всі режимні приміщення, а особливо ті, де є зброя і таємні документи. Також планується посилення заходів безпеки під час масових заходів. У МВС стверджують, що за ситуацією, пов'язаною із виборчим процесом стежитимуть цілодобово.

Раніше Рада заборонила спостерігачів із РФ на виборах в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: