Вакарчук закликав українців голосувати не «по приколу»

Читать на русском
Рок-музикант, громадський діяч Святослав Вакарчук закликав громадян України голосувати на виборах президента України відповідально.

Рок-музикант, громадський діяч Святослав Вакарчук закликав громадян України голосувати на виборах президента України відповідально, а не «по приколу», і нагадав, що свобода - це не авантюра.

Про це він написав Вакарчук на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у середу, 27 березня, передає «Слово і Діло».

З ким Вакарчук може піти на парламентські вибори?Вакарчук не відкидає, що команда, яку він збирає, може брати участь у парламентських виборах. Про те, хто може увійти до нової команди Вакарчука та подальші перспективи, поговорили з експертами.

«Вибори президента України для мене не «прикол». Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молоді люди, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми із вами могли вільно обирати. Пам'ятайте про це. Голосуємо відповідально! Голосуємо не «по приколу»!», - повідомив Вакарчук.

Він заявив, що «майбутнє не можна виграти в лотерею, і майбутнє - це не прикол».

«Його отримують не лише відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність - не порожні слова, а бажана мета, за яку вони віддавали найдорожче», - сказав Вакарчук.

Музикант підкреслив, що «свобода - не авантюра» та вимагає відповідальності, «а не саркастичної байдужості».

«Зміни - не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога - це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайп», - додав музикант.

Раніше Вакарчук назвав своїх друзів серед кандидатів.

Також відзначимо, Вакарчук не має наміру підтримувати жодного з кандидатів у президенти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: