НАБУ закрило кримінальне провадження щодо нардепа Лещенка – ЗМІ

Читать на русском
Справа розслідувалася з лютого 2018 року по частині 3 статті 368-2 Кримінального кодексу. В межах розслідування перевірялися обставини отримання 7,5 млн грн.

Національне антикорупційне бюро закрило кримінальне провадження за фактом можливого незаконного збагачення депутата Верховної Ради Сергія Лещенка (фракція «Блоку Петра Порошенка»).

Обіцянки країни чудес. Як працює народний депутат Сергій ЛещенкоСергій Лещенко виконав 47 відсотків своїх запевнень. До кінця каденції депутат не має наміру виходити з фракції БПП.

Про це «Українським новинам» повідомило джерело в правоохоронних органах, передає «Слово і Діло» в середу, 27 березня.

За його словами, провадження було закрите у зв'язку з рішенням Конституційного Суду, який скасував кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Справа розслідувалася з лютого 2018 року по частині 3 статті 368-2 Кримінального кодексу. У рамках розслідування перевірялися обставини отримання 7,5 млн грн. У Бюро заявляли, що Лещенко, будучи нардепом, отримав 7,55 млн грн доходу, законність підстав отримання яких не підтверджується доказами. За ці гроші 31 серпня він придбав квартиру в Києві по вулиці Франка, 11 площею 192 квадратних метра.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: