САП викликала Лещенка до суду в справі Труханова

Читать на русском
Народний депутат Сергій Лещенко викликаний до Малиновського суду Одеси у справі мера Одеси Геннадія Труханова.

Народний депутат Сергій Лещенко викликаний до Малиновського суду Одеси у справі мера Одеси Геннадія Труханова.

Як пише «Слово і Діо», про це повідомив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає РБК-Україна.

Найєм, Лещенко та Заліщук вирішили вийти з фракції БПП: що пишуть у соцмережахНайєм, Лещенко та Заліщук вирішили вийти з фракції Блоку Петра Порошенка. Що про це думають у соцмережах, розбиралося Слово і Діло.

Керівник САП заявив, що Лещенка чекають в суді в період з 27 по 29 березня.

«Для користі нашої роботи, хотів би запросити пана Лещенка зявитися до Малиновського районного суду міста Одеси в період з 27 по 29 березня по справі обвинувачення Труханова», - повідомив Холодницький

За його словами, Лещенко заявлений як свідок у провадженні.

«Я надіслав цей лист. Наступні три тижні підряд слухається справа Труханова. Сергій Анатольовича би попросив в період з 27 до 29 березня з’явитися з 10 до 16 години. Час явки до суду прошу повідомити прокурора Мусіяку», - додав він.

Нагадаємо, на початку березня 2019 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) оголосила про підозру у декларуванні недостовірної інформації меру Одеси Генадію Труханову.

Раніше Національне антикорупційне бюро (НАБУ) у рамках скасування статті про незаконне збагачення закрило кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення мера Одеси Геннадія Труханова. Його звинувачували у заволодінні 185 млн гривень міського бюджету.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: