Санкції проти телеканалів: Лещенко провалив обіцянку голосувати за їх скасування

Читать на русском
Сергій Лещенко обіцяв підтримати постанову про скасування санкцій проти 112 каналу та NewsOne. Але не взяв участь у голосуванні.

Народний депутат України Сергій Лещенко не виконав обіцянку підтримати постанову про скасування результатів голосування про запровадження санкцій проти деяких телеканалів.

Нагадаємо, Верховна Рада рекомендувала Раді національної безпеки і оборони запровадити санкції проти компаній, які належать до структури власності телеканалів «112 Україна» та NewsOne. Ідеться про ТОВ «Аріадна ТВ», «Новий формат ТВ», «ТВ Вибір», «Телерадіокомпанія 112-ТВ», «Лідер ТВ», «Партнер ТВ» і «Новини 24 години».

«На вимогу регламенту такі постанови мають голосуватися в сесійній залі за їх скасування. Я буду голосувати за скасування. Це не справа парламенту вирішувати, які канали правильні, а які – ні. Для цього є відповідні органи, які стежать за дотриманням каналами законів у частині ліцензування», – заявив нардеп 17 жовтня.

Лещенко заверил, что поддержит отмену результатов голосования о введении санкций против телеканаловСлово і Діло

Голосування за скасування цього рішення відбулося вже наступного дня, але Лещенко в ньому участь не брав і свою обіцянку провалив.

Раніше ми писали про те, як Сергій Лещенко виконує обіцянки з моменту обрання до парламенту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: