Зведення ООС: три обстріли, втрат немає

Читать на русском
Обстріли були біля села Богданівка і поблизу селища Золоте-4. З початку поточної доби обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.

За минулу добу сепаратисти здійснили три обстріли позицій Збройних сил України на Донбасі - жертв і поранених немає.

Про це йдеться в ранковому зведенні на сторінці Операції Об'єднаних сил в Facebook у неділю, 24 березня, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 23 березняСитуація на сході країни на 23 березня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Військові повідомили, що сепаратисти (в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід») двічі обстріляли українських військових: «зі стрілецької зброї - в районі населеного пункту Степове; з великокаліберних кулеметів - поблизу села Богданівка.

«У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог зробив один обстріл наших позицій з озброєння бойової машини піхоти БМП-1 і станкового протитанкового гранатомета поблизу селища Золоте-4», - уточнили в штабі.

У зведенні відзначено, що підрозділи, які обороняються, давали адекватну відповідь, внаслідок чого було знищено п'ятьох і поранено одного сепаратиста.

«З початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано», - додали в штабі ООС.

Напередодні стало відомо, що під час ворожого снайперського обстрілу на Донбасі загинув старший бойовий медик.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: