На Донбасі від кулі снайпера загинув медик

Читать на русском
Зазначається, що одна з ворожих куль пробила захисну стінку укриття і смертельно поранила старшого бойового медика Маркевича Володимира Михайловича.

В результаті ворожого снайперського обстрілу в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув старший бойовий медик.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на сторінку 24 ОМБр імені Короля Данила у Facebook.

Як повідомляється, обстріл російських окупаційних сил відбувся поблизу населеного пункту Новомихайлівка. Бойовики здійснили три постріли зі снайперської гвинтівки калібру 12,7 мм.

Зазначається, що одна з ворожих куль пробила захисну стінку укриття і смертельно поранила старшого бойового медика Маркевича Володимира Михайловича.

«Володимир Михайлович народився 05.02.1971 року, проживав у Львівській області, Миколаївському районі, смт. Розділ. На службі в Королівській бригаді перебував з квітня 2018 року. Без батька залишився 22-річний син Кирило», - розповіли у прес-службі бригади.

Як повідомлялось, українські військовослужбовці збили два безпілотники, які стоять на озброєнні Російської Федерації.

З початку запровадження перемир’я - режиму тиші на Донбасі відбулось 60 обстрілів позицій Збройних сил України бойовиками.

Крім того, 22 березня в зоні ООС на Донбасі в результаті обстрілу загинув один український військовий, ще троє поранені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: