Блогеру Барабошку продовжили запобіжний захід

Читать на русском
До блогеру поки що застосовано запобіжний захід у вигляді застави в 3 млн грн та носіння електронного браслету з неможливістю залишати Київ.

Печерський районний суд Києва продовжив ще на місяць запобіжний захід блогеру Олександру Барабошку, якого заарештували в рамках розслідування «справи Варченка».

У мережі обговорюють затримання політтехнолога ПетроваПоліттехнолога Володимира Петрова затримали за підозрою в організації скандалу з Наталією Бурейко та Олександром Варченком.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook Барабошка у четвер, 21 березня.

До блогеру поки що застосовано запобіжний захід у вигляді застави в 3 млн грн та носіння електронного браслету з неможливістю залишати Київ.

«24 березня у мене завершуються чергові 2 місяці запобіжного заходу. Відповідно напередодні, а саме сьогодні, Печерський суд розглядав клопотання прокурорів щодо його продовження», - написав Барабошко.

Він зазначив, що запобіжний захід продовжено до 29 квітня.

Нагадаємо, блогера Олександра Барабошка 4 грудня 2018 року випустили з Лук'янівського СІЗО. Його заарештовували разом із політтехнологом Володимиром Петровим і ще декількома особами, яких затримали в рамках «справи Варченка».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: