«Право на владу»: чотири кандидати в президенти відповідатимуть на гострі запитання

Читать на русском
На які несподівані альянси готові кандидатиу президенти у разі програшу у першому турі? Чи не планує хтось із них залишити країну? Чому не дотримали обіцянки, які давали виборцям раніше? В прямому ефірі кандидати відповідатимуть на гострі запитання.
Слово і Діло

До першого туру президентських виборів залишилося всього 10 днів, тому під час прямого ефіру суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», яке вийде сьогодні о 22:30 на телеканалі 1+1, політики відповідатимуть на найгостріші запитання.

На які несподівані альянси вони готові в разі програшу в першому турі? Чи не планує хтось із кандидатів залишити країну? Чому не дотримали обіцянки, які давали виборцям раніше? Саме це намагатимуться з’ясувати ведучі програми «Право на владу» Наталія Мосейчук та Сергій Іванов разом із найвідомішими українськими журналістами.

Цього четверга до студії «Права на владу» завітають кандидати на посаду президента України Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, Руслан Кошулинський та Олександр Шевченко. А з іншого боку політичного рингу – генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, ведучий програми «Гроші» на каналі 1+1 Олександр Дубінський, журналіст Дмитро Гордон та головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина.

Сьогодні о 22:30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Права на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону, співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми відстежили еволюцію обіцянок і подивились, як змінювалися програми кандидатів, які балотуються вдруге.

Також «Слово і Діло» зробило серію інфографік про те, як нардепи-кандидати в президенти голосували за законопроекти з різних тем. Зокрема, щодо євроатлантичного курсу України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: