У Сімферополі заарештували екс-президента Криму

Читать на русском
У кінці лютого екс-президент Криму Юрій Мєшков розкритикував нинішню російську владу півострова за зраду Росії під час анексії півострова.

Підконтрольний Кремлю Центральний районний суд Сімферополя заарештував на дві доби колишнього президента Криму Юрія Мєшкова за «опір працівникам поліції».

Про це повідомляє «Крим.Реалії», передає «Слово і Діло» в середу, 20 березня.

П'яті роковини анексії Криму. Чи змінилися настрої населення?Крим був анексований Росією з порушенням міжнародного права на підставі незаконного референдуму. Про те, чи змінилися настрої населення в Криму, поговорили з експертами.

«Мєшкову дали дві доби арешту за неповагу до поліцейського, із них дві години його зарахують, коли його затримали 18 числа», - сказав отаман «Кримського козацтва» Сергій Акімов.

У Сімферополі 18 березня російські силовики затримали Юрія Мєшкова за заявою невідомої особи, про те що він нібито перебуває у стані наркотичного сп'яніння. Пізніше його повезли на огляд. Однак, за словами Мєшкова, слідів алкогольного або наркотичного сп'яніння у нього не виявили.

У кінці лютого екс-президент Криму Юрій Мєшков розкритикував нинішню російську владу півострова за «зраду» Росії під час анексії півострова.

Юрій Мєшков (уродженець Дніпропетровської області в УРСР) - кримський політик і юрист, перший та єдиний президент Криму (1994-1995), формальний голова Ради Міністрів Криму (1994). Кандидат юридичних наук, викладач Московського державного юридичного університету ім. Кутафіна.

Раніше екс-посол США розповів про необхідні кроки для повернення Криму.

Також нагадаємо, Австрія засудила незаконну анексію Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: