У Москві відбулися поодинокі пікети проти анексії Криму

Читать на русском
У Російській Федерації місцеві жителі провели поодинокі пікети проти анексії Криму. Як повідомляється, пікети відбулися в Москві.

У Російській Федерації місцеві жителі провели поодинокі пікети проти анексії Криму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

Анексія Криму була помилкою Путіна. Як Україні повернути півострів?Анексія Криму була найбільшою помилкою керівництва РФ, а Москва заплатить велику ціну за свої злочинні дії в Україні, вважає екс-президент Польщі. Про повернення півострова поговорили з експертами.

Як повідомляється, пікети відбулися в Москві. Учасники вийшли на вулиці з плакатами: «Крим.Підсумки», «Список Олега Сенцова», «Крим вам замість пенсій». Один із активістів вийшов із плакатом: «Крим - це Україна». Він повідомив, що до нього неодноразово підходили співробітники російської поліції, але обійшлося без затримання.

«Одна жінка, яка сказала, що сама з Криму, намагалася вирвати у мене плакат і обурювалася, як це нам дозволяють тут стояти. Обіцяла відправити фото до ФСБ», - заявив активіст.

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко заявив, що Крим буде повернутий Україні «відразу ж після президентських виборів». За його словами, не існує більш важливого завдання для України, української влади та президента, ніж забезпечити відновлення територіальної цілісності України.

Також відзначимо, Польща висловила підтримку Україні в річницю анексії Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: