Анексія Криму: підтримка України залишається непохитною – МЗС Канади

Читать на русском
Канада продовжує непохитно підтримувати Україну та допомагає зміцнювати безпеку та стабільність у країні.

У п'яту річницю анексії Криму міністр оборони Канади Харджит Сінгх Сейджжан заявив, що канадська підтримка України залишається непохитною.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на сторінку Сейджжана у Twitter.

За словами канадського міністра оборони, Канада продовжує непохитно підтримувати Україну та допомагає зміцнювати безпеку та стабільність у країні.

«Канадська підтримка України - непохитна. У п'яту річницю російського вторгнення і окупації Криму, ми - з українським народом, який працює на зміцнення безпеки і стабільності», - написав Харджит.

Раніше, в Міністерстві закордонних справ Туреччини заявили, що Туреччина продовжує підтримувати територіальну цілісність і суверенітет України після анексії Криму в 2014 році.

Підтримали Україну Латвія, Чехія та ЄС.

Ірина Геращенко: «Для Росії несподіванка, що Крим залишається на світовому порядку денному»Інтерв'ю з Іриною Геращенко про окупований Крим, роботу міжнародних організацій на півострові та обмін полоненими.

Нагадаємо, Росія у березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим, організувавши 16 березня «референдум» щодо нібито самовизначення півострова. Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% учасників «референдуму» висловилися за приєднання Криму до РФ.

Чи наблизилася Україна до деокупації Криму - в інтерв'ю Ірини Геращенко спеціально для Слова і Діла.

Відзначимо, Меджліс підтримав Порошенко на виборах президента. Що це означає для кримських татар, читайте в авторському матеріалі Османа Пашаєва.

Як кандидати в президенти пропонують повертати Крим і Донбас, - за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: