У Києві утворилися затори через закриття Шулявського шляхопроводу

Читать на русском
У зв'язку з ремонтом на Шулявському шляхопроводі зафіксовані затори на проспекті Перемоги, Академіка Палладіна, Великій Кільцевій дорозі, вулиці Миколи Василенка.

У Києві в понеділок вранці, 18 березня, утворилися затори на дорогах переважно на правому березі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані сервісу Google Maps.

У зв'язку з ремонтом на Шулявському шляхопроводі зафіксовані затори на проспекті Перемоги, Академіка Палладіна, Великій Кільцевій дорозі, вулиці Миколи Василенка. Також затори є на проспекті Леся Курбаса, Соборній, Повітрофлотському проспекті, проспекті Валерія Лобоновского, вулиці В'ячеслава Чорновола. Крім того, затори були зафіксовані на вулиці Костянтинівській та Набережно-Хрещатицькій.

Додамо, що затори також є на мосту Патона, проспекті Соборності, проспекті Юрія Гагаріна та Харківському шосе.

Нагадаємо, на Шулявському шляхопроводі 17 березня почалися роботи з демонтажу. Рух транспорту на час реконструкції Шулявського шляхопроводу організовано по прилеглих вулицях. Так, на шляхах об'їзду передбачено організацію одностороннього руху автомобільного транспорту, а саме: вулиця Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова) і вулиця Петра Нестерова будуть переведені в режим одностороннього руху; вулиця Гарматна (до перетину з вулицею Виборзька) і вулиця Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: