Шулявський шляхопровід закривають на реконструкцію: назвали дату

Читать на русском
Водіїв просять поставитися з розумінням і вибирати альтернативні маршрути руху, щоб уникнути великих заторів.

У Києві з 16 березня Шулявський шляхопровід буде закритий у зв'язку з реконструкцією, а вже наступного дня розпочнуться роботи з його демонтажу.

Як пише «Слово і Діло», про це під час брифінгу сказав головний інженер КП «Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд міста Києва» Олександр Здольник, повідомляється на сайті Київської міськдержадміністрації в понеділок, 4 березня.

Зазначається, що в першу чергу під знесення підуть контактна мережа, опори освітлення, карнизні блоки, консолі тротуарів, покриття, балки прогонових будов і частково ростверки.

До кінця року планується побудувати новий шляхопровід завдовжки 158,17 м, велосипедні доріжки загальною протяжністю 741 м, ліво- і правоповоротні з'їзди, реконструювати підземний пішохідний перехід, впорядкувати й озеленити прилеглу територію.

Рух організують прилеглими вулицями.

Через ремонт маршрут тролейбуса №22 буде скорочений (аеропорт Київ - Індустріальний шляхопровід), а тролейбусний маршрут №27 розділять на два (Київ-Волинський - Індустріальний шляхопровід та м. Почайна - Дегтярівська). Тролейбусний маршрут №30 пустять в обхід ремонтованої ділянки, тролейбусний маршрут №42 буде мати іншу кінцеву (Київ-Волинський замість Дегтярівської).

Також будуть організовані тимчасові тролейбусні маршрути №30к (Милославська - Дегтярівська) і №21к (Кадетський Гай - Індустріальний шляхопровід), автобусний маршрут №27тр (Дегтярівська - Борщагівська).

Внесено також зміни в трасу руху автобуса №2.

«Новий шляхопровід планується завершити вже в поточному році. Тому прохання до всіх водіїв: поставитися з розумінням і вибирати альтернативні маршрути. Таким чином, завдяки перерозподілу транспортних потоків на дорожній мережі міста ми вбережемо себе від серйозних заторів, які можуть відбуватися в цьому вузлі», - резюмував Олександр Здольник.

Як відомо, терміни знесення Шулявського мосту неодноразово переносилися. Так, раніше повідомлялося, що Шулявський шляхопровід знесуть 3-4 листопада. Однак, пізніше чиновники пообіцяли, що роботи з реконструкції Шулявського шляхопроводу будуть завершені в 2019 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: