Стало відомо, скільки в лютому заробив Порошенко та працівники АПУ

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує стежити не лише за тим, як політики виконують свої обіцянки, а й за тим, скільки вони заробляють. Подивимося, що за підсумками лютого отримали працівники Адміністрації президента й сам глава держави.

Зарплата президента Петра Порошенка не змінюється – 28 тис. грн, які він перераховує на благодійні цілі. Заступник керівника адміністрації Олексій Філатов також спрямовує свою зарплату на благодійність. Він заробив 35,2 тис. грн.

Глава Адміністрації президента Ігор Райнін, як і раніше, отримує більше за всіх – 53 тис. грн. Його оклад становив 16,2 тис. грн, надбавки – 27 тис. 54 грн, інші виплати – 9 тис. 750,05 грн. Валерій Кондратюк заробив 49,4 тис. грн, у тому числі 15 тис. грн окладу, 27 тис. 810 грн надбавок та 6 тис. 546,46 грн інших виплат.

Костянтин Єлісєєв та Сергій Марченко заробили 43,2 тис. грн і 40,2 тис. грн відповідно. Менше за всіх отримав Віталій Ковальчук – 22,1 тис. грн.

Нагадаємо, Петро Порошенко заявив, що гарантує нульову толерантність до корупції, а ті, хто вкрав, нестимуть відповідальність.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: