Суд призначив до розгляду справу Адміністрації морських портів

Читать на русском
Столичний райсуд призначив до розгляду справу про розкрадання майже чверті мільярда гривень Адміністрації морпортів.

Суд призначив до розгляду обвинувальний акт щодо колишніх і чинних посадовців Адміністрації морських портів України, а також інших осіб у справі розкрадання 247 млн грн.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Шевченківського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на заяву Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«За результатами засідання суд призначив вказане провадження до розгляду по суті. Крім того, суд підтримав позицію сторони обвинувачення та залишив без задоволення численні клопотання сторони захисту про зміну або скасування запобіжних заходів і арештів майна обвинувачених, а також скарги на дії та рішення детективів у провадженні», – повідомляють у прокуратурі.

Як відомо, САП і НАБУ обвинувачують екс-голову АМПУ Андрія Амеліна, першого заступника АМПУ Юрія Наконечного, екс-начальницю відділу закупівель АМПУ Олену Степанову, заступника начальника Одеського філіалу АМПУ Артема Раковича, директора ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» Олексія Буштрука і бенефіціара цього підприємства Олександра Кучера, а також бенефіціара Kleona Trade LLP Андрія Мишка в розкраданні 247 млн грн.

Нагадаємо, суд призначив підготовче засідання у справі АМПУ. Пізніше, у підготовчому засіданні зробили двомісячну перерву. Раніше суд залишив арештованими рахунку фірми «Техморгідрострой».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: