Зведення ООС: за день три рази обстріляли позиції ООС

Читать на русском
На Донбасі бойовики протягом поточної доби, 15 березня, три рази відкривали вогонь по позиціях наших військ.

На Донбасі бойовики протягом поточної доби, 15 березня, три рази відкривали вогонь по позиціях наших військ.

Як пише «Слвоо і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

«Голосуйте! Ми прикриємо!». Бійці ООС закликали українців прийти на вибориУ четвер, 14 березня, в Києві презентували соціально-інформаційний проект Голосуйте! Ми прикриємо!.

Зокрема, у смузі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» бойовики з мінометів калібру 82 мм і станкового протитанкового гранатомета обстріляли позиції ООС в районі населеного пункту Новоселівка Друга.

У смузі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ» ворог здійснив два обстріли наших позицій із протитанкового ракетного комплексу з позицій ЗСУ в районі населеного пункту Новозвановка; з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів - поблизу села Кримське.

Втрат серед українських військових немає. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Нагадаємо, на КПВВ на Донбасі сьогодні, 15 березня, померли двоє громадян України. Випадки зафіксовані на КПВВ «Новотроїцьке» і «Майорськ».

Відзначимо, що в зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі з ранку дотримувався режим припинення вогню. Вчора противник чотири рази відкривав вогонь по позиціях українських військ в районі населених пунктів Богданівка, Травневе, Луганське та Катеринівка. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: