Зведення ООС: на Донбасі застосували артилерію

Читать на русском
Противник на Донбасі зробив чотири обстріли позицій українських військових, застосувавши зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

За останню добу, 14 березня, сепаратисти чотири рази порушили режим припинення вогню, один раз застосувавши зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил в п'ятницю, 15 березня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 14 березняСитуація на сході країни на 14 березня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Військові повідомили, що противник (в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід») обстріляв українських військових: «з великокаліберних кулеметів - в районі населеного пункту Богданівка. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ»: зі стрілецької зброї - поблизу селища Майське; зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - в районі населеного пункту Луганське; з мінометів калібру 82 мм - біля села Катеринівка».

Втрат серед військових немає.

Як повідомляли в ОБСЄ, на Донбасі сепаратисти обстріляли школу в населеному пункті Золоте-5. Наслідки обстрілу зафіксували спостерігачі СММ ОБСЄ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: