Гриценко та Добродомов уклали спільний меморандум

Читать на русском
Кандидат у президенти додав, що команди разом підуть також і на парламентські, і на президентські вибори.

Лідер політичної партії «Громадянська позиція», кандидат у президенти на виборах Анатолій Гриценко і лідер політичної партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов уклали спільний меморандум.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу Гриценка.

Відмова від виборів Садового та Гнапа: як це вплине на рейтинги ГриценкаСила людей відкликала свого кандидата Гнапа з президентських перегонів. Напередодні Андрій Садовий зняв свою кандидатуру на користь Гриценка. Чи вплине це на рейтинги, обговорили з експертами.

Серед основних принципів, які в ньому прописані: проведення деолігархізації; ефективна судова реформа; забезпечення в межах повноважень президента об'єктивного і неухильного дотримання антикорупційного законодавства; подолання бідності як пріоритет соціальної політики держави; у зовнішній політиці неухильне дотримання курсу щодо набуття членства України в Євросоюзі та НАТО; запровадження політики відновлення територіальної цілісності України, повернення окупованих територій Донбасу і анексованого Криму.

Кандидат у президенти додав, що команди разом підуть також і на парламентські, і на президентські вибори.

У той же час Добродомов підкреслив, що зараз країна опинилася перед погрозами, з якими може боротися тільки проукраїнський, антикорупційний президент.

Як відомо, Добродомов публічно оголосив про те, що знімає свою кандидатуру 7 березня.

Раніше Гриценко і Садовий також підписали угоду про об'єднання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: