Розкрили деталі переговорів пілотів Boeing 737 MAX

Читать на русском
У пілота літака Boeing 737 MAX авіакомпанії Ethiopian Airlines, що розбився 10 березня, виникли проблеми з управлінням повітряним судном безпосередньо перед катастрофою.

У пілота літака Boeing 737 MAX авіакомпанії Ethiopian Airlines, що розбився 10 березня, виникли проблеми з управлінням повітряним судном безпосередньо перед катастрофою.

Про це розповів генеральний директор компанії Тевольд Гебремаріам, пише «Слово і Діло».

Жертвами авіакатастрофи в Ефіопії стали вісім громадян СШАУ Держдепі висловили співчуття сім'ям загиблих. Американські дипломатичні відомства співпрацюють із урядом Ефіопії та авіакомпанією Ethiopian Airlines для надання допомоги.

У бесіді з The Wall Street Journal 13 березня топ-менеджер відзначив, що видно із записів переговорів пілота з співробітниками наземних служб.

«У записі переговорів пілота і диспетчера він не повідомив про будь-які зовнішні проблеми, як зіткнення з птахом», - підкреслив він, додає RNS. У пілота виникли проблеми з управлінням польотом, він хотів повернути літак до Аддіс-Абеби.

10 березня літак Boeing 737 MAX авіакомпанії Ethiopian Airlines розбився в Ефіопії. Загинули 157 людей з 35 країн. Бортовий самописець знайдений, причини трагедії з'ясовуються.

Після НП польоти літаків цього типу заборонили Євросоюз, Туреччина, Індонезія, Південна Корея, Китай, Оман, Малайзія, Сінгапур, Австралія, Грузія. Від використання лайнерів відмовилися майже 30 авіакомпаній по всьому світу.

Україна також закрила небо для прольоту лайнерів цього типу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: