Катастрофа літака в Ефіопії: загинули громадяни понад 30 країн

Читать на русском
Громадяни понад 30 держав були серед пасажирів, які загинули в результаті аварії літака Ethiopian Airlines.

У катастрофі пасажирського літака авіакомпанії Ethiopian Airlines в Ефіопії зі 157 людьми на борту загинули громадяни більш ніж 30 країн.

Як пише «Слово і Діло», про це в неділю, 10 березня, повідомляє The South African.

«Громадяни більше 30 держав були серед пасажирів, які загинули в неділю, 10 березня 2019 року, в результаті аварії літака Ethiopian Airlines», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що цю інформацію надали представники авіаперевізника Ethiopian Airlines. Літак, що розбився в неділю, перевозив пасажирів із більш ніж 30 країн, повідомив журналістам генеральний директор авіакомпанії на брифінгу.

Зокрема, він уточнив, що серед пасажирів були 32 кенійця, 18 канадців, дев'ять громадян Ефіопії, вісім італійців, вісім громадян КНР, вісім американців, сім британських громадян, сім французьких громадян, шість громадян Єгипту, п'ять громадян Нідерландів, чотири громадянина Індії, чотири громадянина Словаччини, троє австрійців, троє шведів, троє росіян, двоє марокканців, двоє іспанців, двоє поляків і двоє ізраїльтян.

Відомо, що на борту літака також було по одному громадянину Бельгії, Індонезії, Сомалі, Норвегії, Сербії, Того, Мозамбіку, Руанди, Судану, Уганди і Ємену. При цьому четверо пасажирів мали паспорти ООН, їхнє громадянство поки не встановлено.

Нагадаємо, на борту літака Boeing 737 було 149 пасажирів і вісім членів екіпажу. Лайнер упав через шість хвилин після зльоту з аеропорту Аддіс-Абеби. Ніхто з людей не вижив.

За даними МЗС України, на борту літака Ethiopian Airlines українців серед пасажирів, попередньо, не було.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: