Знайшли «чорну скриньку» літака, що розбився в Ефіопії

Читать на русском
У понеділок, 11 березня, рятувальники виявили бортові самописці (чорні скриньки) на місці аварії літака Boeing 737 в Ефіопії.

У понеділок, 11 березня, рятувальники виявили бортові самописці («чорні скриньки») на місці аварії літака Boeing 737 в Ефіопії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на CNN.

Жертвами авіакатастрофи в Ефіопії стали вісім громадян СШАУ Держдепі висловили співчуття сім'ям загиблих. Американські дипломатичні відомства співпрацюють із урядом Ефіопії та авіакомпанією Ethiopian Airlines для надання допомоги.

Знайдені «чорні скриньки» будуть направлені на експертизу. Відзначимо, що в авіакатастрофі, яка сталася 10 березня, загинули 157 осіб. Серед загиблих найбільша кількість громадян Кенії і Канади. Зокрема загинули 19 представників ООН. Літак розбився незадовго після зльоту з аеропорту міста Аддіс-Абеба.

За попередньою інформацією ефіопських авіаліній, громадяни України не були пасажирами літака, потерпілого катастрофу в Ефіопії.

Після цього влада Китаю тимчасово заборонили використовувати літаки Boeing 737 Max 8 на всіх внутрішніх національних авіалініях. Також через авіакатастрофу в Ефіопії компанія Boeing відклала презентацію новітнього лайнера, яка була запланована на 13 березня.

Авіакатастрофа в Ефіопії стала другою для літаків нового покоління після того, як 29 жовтня 2018 розбився літак в Індонезії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: