Черкаський суд обрав запобіжний захід двом активістам «Нацкорпусу»

Читать на русском
Кухарчуку призначили цілодобовий домашній арешт, а Братку - домашній арешт із обмеженням свободи у нічний час протягом двох місяців.

У Черкасах Сосновський районний суд обрав запобіжний захід для керівника черкаського осередку партії «Національний корпус» Дмитра Кухарчука та члена осередку Антона Братка.

Силові мітинги «Нацкорпусу» в Києві та Черкасах: що за цим стоїтьВ суботу представники Нацкорпусу прийшли під АП з вимогою покарати причетних до розкрадань в Укроборонпромі. Після цього представники Нацкорпусу вирушили до Черкас, де також влаштували протест.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Національний корпус – Черкаська область» у Facebook.

Кухарчуку призначили цілодобовий домашній арешт, а Братку - домашній арешт із обмеженням свободи у нічний час протягом двох місяців.

Обидва були затримані після сутичок у Черкасах 9 березня.

Прокурори наполягали на обранні підозрюваним максимальної міри запобіжного заходу - тримання під вартою на термін до 60 діб без можливості внесення грошової застави.

Нагадаємо, 9 березня в Черкасах під час акції націоналістів з організації «Національний корпус», які вимагали заарештувати колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського та його сина, відбулися сутички з правоохоронцями.

Під час сутичок правоохоронці застосували сльозогінний газ, а мітингувальники палили фаєри.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: