У БПП прокоментували акції націоналістів у Києві та Черкасах

Читать на русском
У БПП заявляють, що за подіями 9 березня, які відбулись в Києві і Черкасах, стоять проросійські реваншисти та олігархи-втікачі.
Фото Информатор Киев.

В партії «БПП «Солідарність» заявляють, що за подіями 9 березня, які відбулись в Києві і Черкасах, «стоять проросійські реваншисти та олігархи-втікачі».

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у заяві прес-служби партії «БПП «Солідарність».

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв, що "перекриє вулиці", якщо Уряд в 2018 році не виконає низку його умовСказано 11 травня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«За подібними акціями стояли й стоять проросійські реваншисти та олігархи-втікачі. Увесь час від початку російської агресії проти нашої держави ми стверджуємо право України бути вільною та незалежною. Саме тому ні в кого не вийде запалити чи зламати Україну зсередини. Всіх, хто прагне на догоду своїм амбіціям спровокувати насильство та залити наші вулиці кров’ю українців, мають зупинити рішучі дії правоохоронних органів», - заявили в БПП.

В партії закликали покарати учасників нападу на поліцейських у Києві та на мирне зібрання громадян в Черкасах.

Нагадаємо, в суботу представники Нацкорпусу влаштували у центрі Києва акцію «День гніву» та прийшли на вул. Банкову під Адміністрацію президента з вимогою покарати причетних до розкрадань в «Укроборонпромі».

Під час акції сталися сутички, після яких у поліції заявили про трьох потерпілих правоохоронців.

Після цього представники Нацкорпусу вирушили до Черкас, де перебував у суботу президент і намагалися прорватися до нього під час виступу біля палацу Дружби народів.

Внаслідок спроби представників Нацкорпусу прорватися до президента Петра Порошенка під час виступу в Черкасах постраждало 15 поліцейських.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: