Поліція затримала ініціаторів зіткнень у Черкасах

Читать на русском
Затримано двох найбільш активних осіб, підозрюваних в організації зіткнень активістів із поліцією у центрі Черкас.

У поліції заявляють про затримання двох осіб, підозрюваних в організації зіткнень активістів із правоохоронцями у центрі Черкас 9 березня.

Як пише «Слово і Діло», про це в неділю, 10 березня, повідомляє прес-служба обласного управління поліції.

«За фактом подій на площі Дружби народів у Черкасах затримали двох найбільш активних осіб, підозрюваних в організації громадян для здійснення хуліганських дій і нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції, які забезпечували охорону громадського порядку», - йдеться в повідомленні.

Як уточнили у відомстві, зазначених осіб затримано. Зараз проводяться слідчі дії, вирішується питання про оголошення їм підозри за статтями про погрози або насильство щодо працівника правоохоронного органу та хуліганство.

Нагадаємо, 9 березня активісти Національного корпусу і Нацдружин намагалися прорватися до Петра Порошенка під час його виступу в Черкасах. Повідомлялося, що в результаті зіткнення активістів Національного корпусу із правоохоронцями в Черкасах постраждали 15 поліцейських. Активістам вдалося вийти на сцену, де один із них виступив перед людьми із промовою. Кортеж президента спішно залишив Черкаси.

За даними поліції, у результаті сутичок у Черкасах між активістами Нацкорпусу і поліцейськими в медичні установи звернулися 22 правоохоронців, 19 з яких були госпіталізовані.

Незабаром глава МВС Авакоов пообіцяв нападникам покарання за «хардкор» у Черкасах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: