Суд знову продовжив домашній арешт помічниці викритого НАБУ судді

Читать на русском
Столичний райсуд продовжив запобіжний захід помічниці маріупольського судді, якого підозрюють у хабарництві.

Суд продовжив нічний домашній арешт помічниці судді Приморського районного суду міста Маріуполя Донецької області Ігоря Сараєва Тетяни Золотар до 5 травня.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Олена Курова, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ігор Щур просив суд продовжити домашній арешт Золотар на два місяці, оскільки досудове розслідування триває, а ризики перешкоджання слідству не зменшилися.

Вивчивши матеріали клопотання, суддя Курова задовольнила його. Так, вона продовжив нічний домашній арешт помічниці судді з забороною покидати житло з 22 до 7 години ранку до 5 травня.

Як відомо, Сараєва і Золотар викрили на «гарячому». За версією слідства, Золотар була пособником судді в одержанні неправомірної вигоди в 15 тисяч гривень за винесення рішення у справі про адміністративне правопорушення. Гроші передавалися двома траншами. Відразу після передачі другої частини неправомірної вигоди суддя і був викритий «на гарячому».

Нагадаємо, суд продовжив відсторонення помічниці викритого НАБУ судді Сараєва. Раніше детективи встановили, що суддя Сараєв і його помічниця Золотар під час одержання неправомірної вигоди були в рукавичках.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: