У Раді розповіли, коли приступлять до закону Порошенка про незаконне збагачення

Читать на русском
Законопроект про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення буде розглянутий у першу чергу одразу після завершення розгляду мовного закону.

Внесений президентом законопроект про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення буде розглянутий у першу чергу одразу після завершення розгляду «мовного закону» - законопроекту «Про функціонування української мови як державної».

Як пише «Слово і Діло», про це заявив заступник фракції «БПП», народний депутат Олексій Гончаренко, передає РБК-Україна.

Як нардепи-кандидати в президенти голосували за антикорупційні законопроектиЗаконопроекти, спрямовані на боротьбу з корупцією, не підтримав ніхто з депутатів-кандидатів у президенти.

Нардеп нагадав, що глава держави визначив даний законопроект як невідкладний.

«Все це відбуватиметься наступним чином. Президент визначив його як невідкладний, тому президентський буде розглядатись першим (з альтернативних, - ред.), але все це відбуватиметься після розгляду закону про мову», - заявив Гончаренко.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко вже закликав парламент проголосувати новий закон про відповідальність за незаконне збагачення після прийняття «мовного закону».

26 лютого Конституційний суд України на своєму закритому засіданні прийняв рішення про неконституційність статті 368-2 Кримінального кодексу про незаконне збагачення. У середу, 27 лютого, суд оприлюднив це рішення на своєму сайті.

«Слово і Діло» писало, що спікер Андрій Парубій анонсував прийняття «мовного закону».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: