У НАБУ прокоментували закриття справи Продана

Читать на русском
Справу про незаконне збагачення колишнього в. о. Державної фіскальної служби Мирослава Продана мають закрити за рішенням Конституційного суду.

Справу про незаконне збагачення колишнього в. о. Державної фіскальної служби Мирослава Продана мають закрити за рішенням Конституційного суду.

Як пише «Слово і Діло», про це розповіли в прес-службі Національного антикорупційного бюро (НАБУ).

У прес-службі відзначили, що за рішенням Конституційного суду, який скасував кримінальну відповідальність за незаконне збагачення, всі провадження по цій статті повинні бути закриті.

«Послідовне закриття кримінальних проваджень не має ніякого значення. А в цьому конкретному епізоді - ми конкретно з'ясуємо так це чи ні. В цілому підслідність справи Продана була визначена за детективами НАБУ», - розповіли в прес-службі.

Зазначимо, раніше ЗМІ повідомили, що справу Продана за незаконне збагачення закрили у зв'язку зі скасуванням кримінальної відповідальності за цією статтею.

Нагадаємо, в лютому суд зняв електронний браслет з Продана.

Його підозрювали в незаконному збагаченні, а саме придбанні двох квартир в елітній київській новобудові (6,7 млн гривень), двох будинків у Туреччині (78 млн гривень), а також трьох автомобілів представницького класу (3,4 млн гривень).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: