«Нацкорпус» не блокує роботу Сбербанку в Україні, як обіцяв Білецький

Читать на русском
Національний корпус, згідно з обіцянкою Білецького, мав блокувати роботу російського Сбербанку в Україні. Блокада протрималася лише до літа.

Народний депутат Андрій Білецький минулого року не виконав обіцянку про те, що «Національний корпус» фізично блокуватиме роботу відділень російського Сбербанку в усій Україні.

«Тут буде фізично, до того, часу поки він (банк – ред.) не припинить своє існування в Україні, ми фізично не будемо давати цьому банку жодної можливості працювати. Починаємо з центрального офісу, але це пошириться на всю Україну», – запевнив нардеп.

Билецкий обещал физически блокировать работу отделений «Сбербанка России» по всей УкраинеСлово і Діло

21 березня 2017 року «Національний корпус» почав блокаду центрального офісу Сбербанку в Запоріжжі, акція проти російських банків пройшла також у Миколаєві. Але вже майже за тиждень відділення були тимчасово розблоковані, щоб громадяни, які є вкладниками банку, змогли зберегти свої кошти.

З квітня до червня тривала блокада Сбербанку в Харкові та Дніпрі. Після її припинення в «Національному корпусі» заявили, що це тимчасове явище й блокада буде продовжена. Незважаючи на цю заяву, минулого жовтня Білецький розповів «Слову і Ділу», що блокада російських банків тимчасово припинилася. З огляду на те, що робота банків не блокується, нардеп свою обіцянку провалив.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» аналізувало, як Андрій Білецький виконує свої обіцянки з моменту обрання до парламенту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: