Якщо оберуть президентом: Зеленський розповів про свої плани заступнику держсекретаря США

Читать на русском
Зеленський розповів заступнику державного секретаря США з політичних питань Девіду Гейлу про порушення в передвиборчої кампанії і тиск.

Кандидат у президенти артист Володимир Зеленський розповів заступнику державного секретаря США з політичних питань Девіду Гейлу про порушення в передвиборчої кампанії і тиск.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба команди Зеленського у Facebook.

Зеленський та Порошенко виходять до другого туру: хто має більше шансів на перемогу26,4 відсотка українців, які визначилися, за кого голосуватимуть на виборах президента, готові підтримати шоумена Володимира Зеленського.

На зустрічі також була присутня посол США в Україні Марі Йованович.

«Зеленський нещодавно зіткнувся з тиском — біля його офісу виявили апаратуру для прослуховування, яка належить СБУ», - йдеться в повідомленні.

Крім того Зеленський розповів Гейлу, чим займатиметься, якщо його оберуть президентом.

«Серед головних завдань: перемога над корупцією, що досягається, зокрема, через максимальне сприяння антикорупційним органам та відкритість влади», - зазначили у команді Зеленського.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що проти нього готують кримінальне переслідування. Також він розповів про підготовку проти нього провокацій в ОРЛО.

«Слово і Діло» писало, що заступник державного секретаря США з політичних питань Девід Гейл під час свого візиту в Україну провів зустрічі з низкою ключових кандидатів на президентську посаду.

Також пропонуємо пройти наш тест, в якому зібрали передвиборчі обіцянки з програм Зеленського, Тимошенко та Порошенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: