Зеленський заявив про підготовку проти нього провокацій в ОРЛО

Читать на русском
Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський заявляє, що проти нього готуються провокації та території «ЛНР» і ряд кримінальних проваджень.

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський заявляє, що проти нього готуються провокації та території «ЛНР» таі ряд кримінальних проваджень.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на відеозвернення, оприлюднене на його сторінці в соцмережі Facebook в четвер, 7 березня.

Програми Порошенка, Тимошенко та Зеленського: що мають спільного та чим відрізняютьсяМи розбиралися, які передвиборчі обіцянки фаворити президентських перегонів зафіксували в своїх програмах.

«Зараз влада вже пробила дно. По-перше, почали прослуховувати мій офіс. По-друге, реєструють кримінальне провадження проти мене, проти «Кварталу» - відмивання якихось там грошей. Третє - з'явилася інформація, що спеціальні люди шукають контакти на території «ЛНР», щоб там встановити мої політичні білборди, бігборди з моїм обличчям. Я дуже радий, що у нашої влади багато друзів серед терористів. Четверте - депутат з однієї партії з трьох букв... реєструє кримінальну справу особисто проти мене», - сказав він.

Також шоумен допустив, що найближчим часом з'явиться кримінальну справу проти нього, за те, що він «нібито в 2002 році на автомобілі в Чернігівській області збив людину».

Зеленський подякував людям, які йому допомагають, а тим, хто поширює фейки, заявив: «Ми все пам'ятаємо, нічого не забудемо, і буде відповідь, відповідь згідно закону».

Раніше з'ясувалося, хто надсилав погрози Зеленському.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: