Холодницький відреагував на заяву посла США в Україні

Читать на русском
Керівник САП заявив, що заяви дипломата має коментувати Міністерство закордонних справ України.

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький прокоментував заяву посла США в Україні Марі Йованович про необхідність змінити керівника САП.

Старі й нові антикорупційні справи: інтерв'ю Назара ХолодницькогоГоловний антикорупційний прокурор в інтерв'ю розповів про старі антикорупційні розслідування, а також деякі нові.

Про це Холодницький заявив в коментарі «РБК-Україна», пише «Слово і Діло».

Керівник САП заявив, що заяви дипломата має коментувати Міністерство закордонних справ України.

«Я не можу коментувати дипломатів. Нехай дипломатів коментують дипломати. Я думаю, нехай коментує МЗС. Я не уповноважений на дипломатичні відносини з будь-якою іншою державою. Коментувати поки що нічого. Почекайте понеділка (11 беерзня, - ред.). У понеділок все прокоментують», - сказав Холодницький.

Раніше головне слідче управління СБУ закрило кримінальне провадження щодо керівника САП Назара Холодницького за підозрою в розголошенні відомостей попереднього розслідування.

Нагадаємо, навесні 2018 року стало відомо, що в кабінеті голови САП Холодницького була встановлено ​​«прослуховування». «Жучки» нібито були прикріплені до стінок акваріума. З'ясувалося, що справу щодо Холодницького веде ГПУ із застосуванням обладнання НАБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: